Onze kapperszaken in Helmond

Ben je op zoek naar een heren-, dames- of kinderkapper in Helmond? Wij beschikken over 2 vestigingen in Helmond, namelijk in: Brouwhuis en Mierlo-hout. Het leveren van topkwaliteit in een goede atmosfeer voor een betaalbare prijs is ons uitgangspunt. Klik op 1 van onderstaande foto’s voor meer informatie over de vestiging.

Kapper Helmond brouwhuis

Brouwhuis (Helmond)

Gwen

Kapper Helmond mierlo-hout

Mierlo-Hout (Helmond)

Vera

BEKIJKprijzen kapperszaken
TARIEVEN
SCHERP EN BETAALBAAR
BEKIJKkapperszaken locatie
VESTIGINGEN
VESTIGINGEN IN JE BUURT
BEKIJKkapperszaken openingstijden
OPENINGSTIJDEN
ALTIJD VAN MA T/M ZA

Op zoek naar een goede kapper in Helmond?

Ben je op zoek naar een heren-, dames- of kinderkapper in Helmond? Misschien ben je nieuw in Helmond, of had je gewoon een slechte ervaring bij je gebruikelijke kapper. Het kan nogal een lastige taak zijn om een goede kapper te vinden en dat begrijpen we. Maar hoe vind je een goede kapper die je niet afzet of je haar verpest? Een kapper die niet alleen zorgt dat je haar er goed uitziet, maar waar je jezelf ook op je gemak en welkom voelt. Kom dan naar Traditions in Helmond. Traditions kappers staat voor traditie en onze vaste overtuiging over hoe wij, als kappers, met onze klanten moeten omgaan. Het leveren van topkwaliteit in een goede atmosfeer voor een voor iedereen betaalbare prijs is ons uitgangspunt. Klanten beoordelen ons altijd positief en mocht je om wat voor reden toch niet tevreden zijn, twijfel dan niet om dit te zeggen. Wij zijn pas tevreden als jij blij in de spiegel kijkt na afloop van een knipbeurt.

Krullenkapper in Helmond

Als je gezegend bent met een bos natuurlijke krullen, weet je dat krullend haar speciale zorg en aandacht nodig heeft en dat niet alle kappers in Eindhoven de ervaring of opleiding hebben om krullend haar te knippen en te stylen. Een bezoek aan een professionele kapper zoals Traditions in Helmond die gespecialiseerd is in krullend haar is zeker de moeite waard om een speciaal uitstapje voor te maken. Niet alleen krijg je een op jouw afgestemde coupe en stijl met een professionele knipschaar, je kan ook advies krijgen over de over producten die het beste aansluiten op jouw krullend haar zodat je deze na een bezoek in onze kapsalon thuis ook in topconditie kan houden.

Is knippen zonder afspraak ook mogelijk?

Ons ervaren team van kappers verwelkomt jou met open armen en helpt je snel mogelijk aan een comfortabele kappersstoel of je nu wel of een geen afspraak hebt. Je kunt bij ons altijd binnenlopen zonder afspraak, het is namelijk begrijpelijk dat je af en toe een kapper afspraak vergeet te maken, dat is geen enkel probleem. Houdt er wel rekening mee dat wanneer je zonder afspraak op een druk moment binnen komt dat je soms even moet wachten. Wil je dit wachten liever voorkomen, maak dan online een afspraak bij Traditions kapperszaak vestiging Helmomd.

Dameskapper, herenkapper en kinderkapper

Zoek jij een goede kapper in Helmond? Een kapsalon waar bekwame, vriendelijke kapsters klaarstaan om voor jou een prachtig nieuw kapsel te verzorgen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Traditions. Hier staat het team van Wendy klaar, dit team bestaat uit deskundige herenkappers, dameskappers en kinderkappers die klaar staan voor jou om jou een deskundig advies te geven. Na het advies gaan we, wanneer jij hiermee akkoord bent, aan de slag om jouw kapsel perfect te verzorgen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent.